Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Kritizálni merték a lángolót és Nicki Minajt

2019. március 11. 13:09 - langolonickiminaj

nicki-minaj-resized.jpg
Hallatlan eset történt nemrégiben a facebookon a lángoló egyik bejegyzése alatt. Március 11-én a lángoló ismét egy csodálatos Nicki Minaj cikkel örvendeztette meg a világot, hogy mindenki aki arra méltó, első kézből olvashassa el a legfrissebb újdonságot. De nem várt módon néhány prosztó proli otthonülő megmondó ősrocker úgy gondolta, hogy majd ők megmondják, miről kell írni és miről nem. Az ügy nagy port kavart, íme az archívum cenzúrázott verziója, bár szerintem a sok "bérkommentelő" megérdemelné, ha látszódna a nevük, hogy akinek kedve támad az egy lángoló papírzacskóban ürüléket hagyhasson a ház előtti lábtörlőjükön.
nicki-minaj-comments-censored-new.jpgMi azért mindenesetre megvédtük a lángolót, sőt, igyekszünk minél több Nicki Minaj cikkel segíteni őket ezután a balul elsült incidens után. Az üggyel kapcsolatban kerestük a lángoló bloggerét, hogy mit üzenne ezeknek a kommentelőknek, válaszként a következő dalt kaptuk:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr9014710379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása