Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Nicki Minaj rászokott az alkoholra

2019. április 09. 12:39 - langolonickiminaj

Tudta meg a lángoló szerkesztősége. Azonban komoly az aggodalom, ugyanis nem az italra, hanem a méltán népszerű hazai Alkohol zenekar dalai okoznak Nickinek függőséget. A rendőrség szerint több bejelentés érkezett a szomszédoktól, akik naponta 20 alkalomnál is többször hallották felcsendülni a "Házam egy kocsma" és a "Rockhimnusz" alapműveket, melyek nem bizonyítottan, de mentálhigiénés problémákhoz és szellemi visszafejlődéshez vezethetnek. Egy embert a saját székletét fogyasztva találtak otthonában, miután végighallgatta a teljes diszkográfiát.

Hogy miért hallgatja Nicki ezen nehézségek ellenére mégis ezeket a dalokat? Azt sejtjük, hogy az új album megírása előtt ki akarja üríteni a tudatát, hogy nulláról kezdje az újabb műremekek megalkotását. Erre teljesen alkalmas az említett zenekar dalainak egymás utáni hallgatása, innen is várjuk az új dalokat.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr3514750853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása