Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Nagy Feró, Kalapács és az Ossian közös fesztivált tervez

2019. május 03. 09:37 - langolonickiminaj

Nagy Feró, a nemzet hőse nemrég bejelentette, hogy saját fesztivált szerveznek. A nagyszabású rendezvény nem mindennapi keretek között fog megvalósulni, hiszen 7 naposra tervezik és kizárólag Nagy Feró és a Beatrice, az Ossian és Kalapács fog fellépni minden nap reggeltől hajnalig. A lelkes rajongókat így nem zavarhatja meg mindenféle ismeretlen kezdő new wave "rock" zenekarok kezdetleges műsora, hanem végre akár egy nap 50-szer is hallhatják a klasszikus 8 óra munka, A boldog szép napok, Az öreg rocker vagy a Mindhalálig rock and roll című dalokat. 

"Prosztó kis senkik, azt hiszik tudnak zenélni, közben meg még most esett ki az anyjuk csecse a szájukból. Majd nyilván fellépnének a fesztiválunkon, hát kurvára nem fognak. Eszem faszom megáll, én vagyok a Nagy Feró..." - nyilatkozta Feró, mikor arról kérdeztük, hogy feltörekvő fiatal rock zenekarok felléphetnek-e esetleg délelőtt 10-kor a fesztivál napjain.

Továbbá az a hír járja, hogy készülőben van egy nagyszabású rendezvény, ahol 500 szerencsés kiválasztott volt X-faktor szereplő fog fellépni, ahol mindegyik elénekelheti a 8 óra munkát. Állítólag a dalok mellett reggeli műsorokkal, további tehetségkutatónak álcázott showműsorral illetve betelefonálós játékokkal színesítik a hangulatot melyeket maga Feró vezet majd. Illetve személyesen Feró fogja szájbaverni azokat, akik a magyar egészségügyi rendszerről negatívan mernek nyilatkozni. Nicki Minaj is várja az eseményt

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr10014800792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása