Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Még mindig a Backstreet Boys koncert hatása alatt vagyunk

2019. június 28. 11:08 - langolonickiminaj

"Hihetetlen volt, ez az öt fiú, annyira profi és hibátlan koncertet adtak, hogy azt bárki megirigyelné. A háttérben berakott mp3 tökéletesen szólt, amire mind az ötüknek sikerült ráénekelni. Fantasztikus, igazi ikonikus zenészek, már csak akkor lett volna jobb, ha Nicki Minaj is a színpadon lett volna. Ha lett volna rajtam bugyika, tuti nedves lett volna." - nyilatkozta a lángoló gitárok, mikor a nyári koncertélmények felől érdeklődtünk.

"Disturbed? Az kicsoda? Nem vágom, de ha nem Backstreet Boys, akkor tuti senkit sem érdekel" - tette hozzá mikor a Disturbed koncert felől érdeklődtünk.

"Szklipnat? Nem VOLTam. Azok még az arcukat sem vállalják, biztos mert szégyellik magukat, hogy csúnyák, nem úgy mint ez az öt szexi 40-es srác a Backstreet Boysban. Meg azt még hallgatja valaki?" - mondta el mikor érdeklődtünk, hogy tényleg VOLT-e láng meg gitár a Slipknot koncerten.

Reméljük legközelebb hasonló koncertbeszámolót kaphatunk a Pet Shop Boys-ról vagy a Shy Guys-ról.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr6114916194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása