Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Nicki Minajtól kapott próbatermet a Tankcsapda

2019. augusztus 22. 12:27 - langolonickiminaj

A debreceni lokálpatrióták helyzete megoldódni látszódik próbaterem ügyben. Eddig nem sok sikerrel jártak, már-már majdnem az utcán kellett zenélniük, de a Tankcsapda sanyarú sorsa úgy tűnik most jobbra fordul.

Nicki Minaj a legutóbb elmaradt koncertjekor egy elfeledett raktárépületét adta oda a Debreceni Önkormányzatnak, egy XL-es méretű Crispy Chicken Box-ért és egy fél dinnyéért cserébe. Az önkormányzat azonban jobbnak látta, ha az épületet inkább rászoruló helyi zenészeknek adja, így segítve a feltörekvő zenészeket. Cserébe csak annyit kértek, hogy újítsák fel, tartsák rendben, a helyi macskák kapjanak rendszeresen enni, illetve hogy a wc deszka legyen lehajtva használat után.

"Nagyon jól jött ez nekünk, eleve csóró zenészek vagyunk, reméljük nem szeret belénk a Vajna Timi, az minden összekuporgatott pénzünket elvinné. Próbáltunk már sok próbatermet, de az egyikben a padlófűtés hiányzott, a másikban a fedett garázs hiánya okozott gondot, de volt olyan ahol erkély sem volt és nem egyszer akadt olyan, ahol a klíma sem működött és a konyhaablakból csak a sivár kietlen táj látszódott. Ilyen körülmények között ugyan hogyan lehetne már zenélni? És akkor még fizessen is érte az ember? Így nem lehet slágereket írni... Szerencsére az önkormányzat most jó volt hozzánk, így mi is igyekszünk jófejek lenni, ezért a mi régi-régi 10 m2-es próbatermünket nekiajándékozzuk az Alkohol zenekarnak, ők most pont úgyis olyan dalokat írnak, mint mi 25 éve. Illetve az énekesük Lukács Laci halála után megkaphatja Laci hangját és haját." - nyilatkozta a Tankcsapda dobosa.

Nagy megkönnyebbülés ez mindenkinek, ilyen win-win szituáció ritkán adódik, a helyi zenészek is örülnek, hogy végre van remény a munkájuk elismerésére. A Tankcsapda a terem elkészültével tiszteletből egy "Polgármesteri köszöntő" című slágerrel igyekszik megköszönni mindent, melyen Nicki Minaj fog vokálozni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr5115019702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása