Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Ákos dalszövegeket elemeztek az óvodában

2020. május 13. 15:44 - langolonickiminaj

Kovács Ákos előadóművész, dalszerző, közpénztámogatásszerző legutóbbi sikerén felbuzdulva igyekezett bejuttatni dalszövegeit a közoktatásba is. Mindez azután történt, hogy a lányával a karantén alatt kielemezték a saját maga által írt dalok szövegeit.

"Sztereo tipikus, tipikus sztereo? - kérdeztem a lányomtól, aki erre rögtön rávágta, hogy ez nehéz, de szerinte a szöveg egyben tipikus is és sztereo, valamint sztereo és tipikus. Bámulatos, gondoltam magamban, így jutottam oda, hogy javasolni fogom, hogy a közoktatásban is használják fel a régi elavult irományok helyett a saját dalszövegeimet" - mesélte lelkesen Ákos, miközben egy talicskával hordta be a kamrába a TAO pénzt, majd rendesen lebaszta a kerítés mögül az arra járó fiatal hölgyeket, akik épp nem szültek.

Egyelőre az óvodákban kezdtek ezzel kísérletezni, mivel Ákos szövegei tökéletesen beleillettek a "Süss fel nap" és a "Recefice bum-bum-bum" című gyerekdalok közé, viszont egyelőre még finomítani kell a rendszeren, mert a kontrollcsoport tagjainál sajnos észlelhető volt a fejlődésben történő visszamaradottság kialakulása.

Nicki Minaj azóta érdeklődését fejezte ki az Ákos dalszöveggenerátor iránt

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr5015689196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása