Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Tankcsapda autós koncertre is válthatók az elmaradt System Of A Down koncertjegyek

2020. június 09. 14:12 - langolonickiminaj

Törölte az idén nyárra tervezett Európa-turnéját, így a Budapestre tervezett, pár óra alatt teltházassá érett koncertet is a System Of A Down. A Live Nation közleményben értesített mindenkit, hogy bár új időpontot nem sikerült egyeztetni a zenekarral, a megváltott jegyek nem vesznek kárba, utalványként fel lehet majd haszálni a következő opciók közül valamelyikre:

- 10 Ossian koncert: akár egymás után azonnal
- 1/2 Ákos koncert: sajnos a nagy nevű zenekar sem érhet fel Ákos tehetségéhez, így nem ér annyit, emiatt az utalvánnyal Ákos koncertre érkezőket a rendezvény felénél eltávolítják
- 1 Tankcsapda autós koncert: bár plusz összeget kellene fizetni, a Tankcsapda és a Mol jófejségének köszönhetően további díjfizetés nélkül válthatjuk be az utalványt erre az eseményre
- Majka feat. Mága Zoltán koncert: talán ez éri meg sokaknak a legjobban, hiszen itt kapásból két nagyon fontos és rendkívül tehetséges előadót tekinthet meg a közönség, akiket egy átlag magyar ritkábban láthat élőben, mint egy SOA koncertet.

A Live Nation elkötelezett, hogy ezekben a nehéz időkben támogassa a hazai előadók rendezvényeit és persze a lelkes közönséget se hagyja cserben. A fel nem használt utalványokból megmaradt összeget Ákosnak továbbítják, hogy a beérkezett összeggel illetve némi TAO támogatással hajlandó legyen megcsinálni néhány aréna koncertet, máskülönben önkormányzati rendezvényeken kellene fellépnie, ilyen csorba jelenleg viszont nem eshet a karrierjén, az senkinek nem tenne jót.

Nicki Minaj egyelőre nem nyilatkozott.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr415756848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása