Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Villanytesók: Közös albumot készít Kozsó és Lagzi Lajcsi

2020. június 19. 14:52 - langolonickiminaj

"Polgármester, értse meg,
Nekem a cigányoknak, Rappelnem kell
Ha nem rappelek, Belebolondulok,
És azt mondom nektek: Szeretlek titeket!"

- reppelte Kozsó, miközben áramlopás miatt leszerelték a villanyóráit.

A pályaelhagyó/pályakiszélesítő villanyszerelő előadóművész azzal védekezett, hogy ő nem követett el bűncselekményt, csak próbált elég áramot szerezni ahhoz, hogy egy Nicki Minaj koncertet meg lehessen valósítani. 

"Nézzétek, itt is voltam mosogatni" - hencegett az amerikai turnéja alatt készült fotóival, miközben egy fázisceruzával próbálta blankolni a falból kiálló vezetékeket.

Bár többen igyekeznek besározni a nagynevű és nagymúltú művészt, aki igyekszik mindenben a pozitívat keresni, így ennek hatására az immáron Mexikóba emigrált Lagzi Lajcsival összeállva megalapították a Villanytesók nevű formációt. A debütálás a mexikói Los Daridos műsorban kerül adásba hamarosan, ahol állításuk szerint élő adásban fognak lopott felsővezetékkel villanyórát visszapörgetni, miközben trombitázva reppelnek.

FRISSÍTÉS: Az ózdi ifjabb Kalányos Nintendó családját annyira meghatotta a történet, hogy a legfiatalabb születendő gyermek a Kozsó nevet kapja.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr2715903032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása