Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Pride, melegbárok és koncertek helyett stadion lesz idén

2020. július 16. 14:18 - langolonickiminaj

Gulyás Gergely a kormányinfón bejelentette, hogy augusztus 15-ig maradnak a korlátozások az 500 főnél nagyobb rendezvényekre. Gulyás azt mondta, van egy nagy különbség a focimeccs és a zenés rendezvények között: az alkoholfogyasztás, ami miatt kevéssé tartják meg a távolságot az emberek a zenés rendezvényeken. A melegbárok zárva tartanak, a pride és a fesztiválok idén elmaradnak.

"A meleg társadalomnak joga van azt tenni, amit normál esetben tennének, ezzel a törekvésünkkel is szeretnénk őket segíteni, hogy ne érezzék kirekesztve magukat. A koncert más. Oda inni járnak, és többnyire nem melegek." - nyilatkozta a miniszter, mikor arról faggattuk, hogy ha a focimérkőzéseken nem isznak, akkor a lelátón a több ezer félmeztelen hullarészeg egymást ölelgető focidrukker nem jelent-e veszélyt a vírus terjedését tekintve.

"A futballszurkolók többsége látens homoszexuális, akik nem járnak fesztiválokra és koncertekre, tehát így ők nagy eséllyel nem kapják el a vírust és nem is terjeszthetik" - tette hozzá meggyőzően, miközben egy 1998-ban Corn Flakes vonalkódokkal nyert focilabdát nyalogatott.

A kedélyek nyugtatása értelmében megígérte, hogy ha nagyobb koncertek nem is lesznek, a focirajongókat a meccsek előtt, után és közben az Ismerős Arcok zenekar fogja szórakoztatni, aki pedig ülve marad azt Nagy Feró vagy Ákos fogja szemenköpni a nyilvánosság előtt.

Eközben Lovasi András két hőbörgés között átalakította a stúdióját cefréző üzemmé, továbbá beígért még 16 búcsúturnét. Majka örömteli anyázással fogadta a hírt, és személyesen hagyott Lovasi ajtaja előtt egy szarral teli lángoló papírzacskót.

Nicki Minaj is indul az elnökválasztáson.

komment

Villanytesók: Közös albumot készít Kozsó és Lagzi Lajcsi

2020. június 19. 14:52 - langolonickiminaj

"Polgármester, értse meg,
Nekem a cigányoknak, Rappelnem kell
Ha nem rappelek, Belebolondulok,
És azt mondom nektek: Szeretlek titeket!"

- reppelte Kozsó, miközben áramlopás miatt leszerelték a villanyóráit.

A pályaelhagyó/pályakiszélesítő villanyszerelő előadóművész azzal védekezett, hogy ő nem követett el bűncselekményt, csak próbált elég áramot szerezni ahhoz, hogy egy Nicki Minaj koncertet meg lehessen valósítani. 

"Nézzétek, itt is voltam mosogatni" - hencegett az amerikai turnéja alatt készült fotóival, miközben egy fázisceruzával próbálta blankolni a falból kiálló vezetékeket.

Bár többen igyekeznek besározni a nagynevű és nagymúltú művészt, aki igyekszik mindenben a pozitívat keresni, így ennek hatására az immáron Mexikóba emigrált Lagzi Lajcsival összeállva megalapították a Villanytesók nevű formációt. A debütálás a mexikói Los Daridos műsorban kerül adásba hamarosan, ahol állításuk szerint élő adásban fognak lopott felsővezetékkel villanyórát visszapörgetni, miközben trombitázva reppelnek.

FRISSÍTÉS: Az ózdi ifjabb Kalányos Nintendó családját annyira meghatotta a történet, hogy a legfiatalabb születendő gyermek a Kozsó nevet kapja.

komment

Tankcsapda autós koncertre is válthatók az elmaradt System Of A Down koncertjegyek

2020. június 09. 14:12 - langolonickiminaj

Törölte az idén nyárra tervezett Európa-turnéját, így a Budapestre tervezett, pár óra alatt teltházassá érett koncertet is a System Of A Down. A Live Nation közleményben értesített mindenkit, hogy bár új időpontot nem sikerült egyeztetni a zenekarral, a megváltott jegyek nem vesznek kárba, utalványként fel lehet majd haszálni a következő opciók közül valamelyikre:

- 10 Ossian koncert: akár egymás után azonnal
- 1/2 Ákos koncert: sajnos a nagy nevű zenekar sem érhet fel Ákos tehetségéhez, így nem ér annyit, emiatt az utalvánnyal Ákos koncertre érkezőket a rendezvény felénél eltávolítják
- 1 Tankcsapda autós koncert: bár plusz összeget kellene fizetni, a Tankcsapda és a Mol jófejségének köszönhetően további díjfizetés nélkül válthatjuk be az utalványt erre az eseményre
- Majka feat. Mága Zoltán koncert: talán ez éri meg sokaknak a legjobban, hiszen itt kapásból két nagyon fontos és rendkívül tehetséges előadót tekinthet meg a közönség, akiket egy átlag magyar ritkábban láthat élőben, mint egy SOA koncertet.

A Live Nation elkötelezett, hogy ezekben a nehéz időkben támogassa a hazai előadók rendezvényeit és persze a lelkes közönséget se hagyja cserben. A fel nem használt utalványokból megmaradt összeget Ákosnak továbbítják, hogy a beérkezett összeggel illetve némi TAO támogatással hajlandó legyen megcsinálni néhány aréna koncertet, máskülönben önkormányzati rendezvényeken kellene fellépnie, ilyen csorba jelenleg viszont nem eshet a karrierjén, az senkinek nem tenne jót.

Nicki Minaj egyelőre nem nyilatkozott.

komment

7 tényező ami arra utal, hogy Soros akarja lejáratni a Tankcsapdát

2020. június 03. 13:05 - langolonickiminaj

Sokan szóvá tették, hogy a zenekar ismét kiszolgálta a regnáló kormányt és ezzel saját dalszövegeikben megfogalmazott eszmékkel is szembe mennek ezáltal is elvesztve hitelességüket. Kedden a Tancsapda tagjai a saját csatornájukon 40 percen át beszéltek arról a rájuk szabott kormányrendeletről, ami lehetővé tette, hogy megtartsák a hétvégi autós koncertjeiket. Természetesen Fejes Tamás tudja, ki áll a lejáratás hátterében, és íme 7 tényező, ami azt bizonyítja, hogy Soros.

1. Az autós koncert egy teszt üzem volt, a következő teszt egy aréna koncert lesz, amit egy Budapest Park koncert teszt követ, persze ha véletlen arra is lesz rendelet. Ki nem jár ezekre a helyekre? Természetesen Soros György. Innen látszik, hogy csak irigy.

2. Soros György főleg Nicki Minajt hallgat, és azt szeretné elérni, ha a debreceni lokálpatrióták helyett egy külföldi énekes venné át a színpadot szinte minden esetben. Pontosan ugyanúgy, ahogy a migránsokat is behozza. Nicki Minaj is barna bőrű. Véletlen volna? Aligha.

3. Soros György nem MOL kutakon tankol, hanem OMW gázolajat tankol a hajókba, amikkel a migráncsokat hozza. Egyértelmű a lejáratás.

4. A Tankcsapda elfogadta volna Gyurcsánytól is a kormányrendeletet, de Gyurcsány sosem adott nekik ilyen lehetőséget, mert Sorosista.

5. A zenekar nem fideszes, mindenki tudja, hogy bármilyen hatalomnak, vezetésnek hajbókolnak és hakniznak pénzért, politikától függetlenül. Ennek az ellenkezőjét kommunikálja ki Soros.

6. Soros nem adott próbatermet a Tankcsapdának sosem. Valahogy összejött a kormányrendelet, a próbaterem, a MOL megállapodás és Kósa Lajos is csak véletlen sétált arra amerre a zenekar. És valahogy Soros most pont le akarja járatni a zenekart. Nem véletlenül.

7. Aki szerint ez nem így van, azt majd Fejes Tomi jól szájbavágja a többiek meg egész nyugodtan kinyalhatják Sidi seggét.

komment

Így nyerhetsz jegyet a Tankcsapda autós koncertjeire

2020. május 28. 14:41 - langolonickiminaj

A nemrégiben nagy sikerrel zajló nyereményjátéknak köszönhetően ismét lehetőség van Tankcsapda koncertjegyeket nyerni. Nincs más teendő, mint vásárolni kerozint legalább 70 liter mennyiségben, majd az erről készült blokkot az arcunkkal, személyi igazolványunkkal, és a Magyar Hírlap aktuális címlapjával együtt lefotózni, ezt feltölteni a Facebookra és az Instagramra "Osztva, lájkolva #tankcsapda" felirattal, betaggelni legalább 70 ismerősünket, a bejegyzés linkjét egy egy webhelyen keresztül megosztani, melyet a legújabb Tankcsapda CD hátuljában levő rejtvény megfejtése után kapunk meg. A feltöltés után egy újabb rejtvényt kell megoldanunk, melynek sikeres teljesítése után megkapjuk a koordinátákat, melyek majd abba a mélygarázsba juttatnak el, ahol a titkos koncertet az autónkban ülve wifin (melynek kódját a rejtvény megfejtése után tudjuk meg) keresztül a telefonunkon, tabletünkön vagy akár laptopunkon tekinthetünk meg. Persze a játék nem jelenti az automatikus bejutást, a sorsoláson derül ki, ki lesz az a 70 szerencsés nyertes, aki ilyen könnyedén hozzájuthat a jegyekhez, mivel ezeket a jegyeket nem lehet megvásárolni.

A misztikus 70-es szám egyébként Lukács Laci (50) és felesége (30) életkorának a kivonatát majd Laci életkora + kettejük életkorának különbségének összegét szimbolizálja.

UPDATE: Időközben elkészült az új Tankcsapda dal, mely elsősorban gyerekeknek szól, de remélhetőleg felnőttek is előrszeretettel hallgatják majd

komment

Új NKA támogatásokat fedeztek fel a Balaton mélyén, jöhet a Petróleum lámpa 2

2020. május 28. 11:51 - langolonickiminaj

Hobbi búvárok fedeztek fel eddig ismeretlen NKA támogatásokat a Balaton közepének egyik mélyebb részénél. A békésen úszkáló NKA támogatások közül az egyik termetes példányt már a felfedezés pillanatában a közelben ólálkodó Kovács Ákos azonnal magával vitte, mondván ő már több hónapja próbálkozik a speciális beetetőcsalijával, mely saját dalszövegeiből és vinyl lemezeiből tevődik össze.

"3 hónapja hajigálom a lemezeimet és a dalszövegeimet a tóba. Az Indiántáncot is óránként éneklem, ez nekem jár" - énekelte, miközben követelte a fellépti díját.

De nem csak rajta segíthetnek az újonnan felfedezett példányok, az arra kóborló János, az Omega frontembere is reményteli szavakat fűzött az eseményhez:

"Már nagyon aggódtunk, ha jön a második hullám, abba beleroppan a zenekar. Pedig tudjuk, hogy ha valamire igazán igény van, az az Omega zenéje, és ha vége a járványnak, az emberek tömegével igénylik majd a koncertjeinket, amik most sajnos elmaradnak, oda az összes falunap. De nem csüggedünk, ez a kis támogatás segíthet nekünk, így az új lemezzel elkészíthetjük a Petróleum lámpa 2 című dalunkat. 69-ben már bejött, azóta is működik, most jöhet a folytatás" - nyilatkozta a kora eltitkolását kérő 127 éves előadó.

A kormány már benyújtott egy rendeletet, miszerint a járványveszély elmúlása után kötelező legyen a nagyobb fesztiváloknak olyan headlinereket felsorakoztatni, mint az R-Go, Balázs Pali, Demjén Rózsi, Omega, Beatrice, Edda, Kormorán, Ismerős Arcok, Mága Zoltán, ezzel is támogatva a nélkülözhetetlen hazai zenei kultúrát. Nicki Minaj most egyelőre nem jöhet, neki nem jutott áram.

komment

Kilépett a Dorothy gitárosa, Nicki Minaj jöhet helyette

2020. május 13. 16:01 - langolonickiminaj

Brigi, a Dorothy gitárosa nemrégiben bejelentette, hogy elhagyja a formációt. A témával kapcsolatban megkerestük az érintetteket.

Brigi: "Egyszerűen kiégtem, nem tehetek róla. Sajnos az összes 3 akkordos dalt megírtuk már, a lehetőségeink kimerültek." - nyilatkozta szomorúan, miközben I love rock n roll tutorial videókat keresett a neten.

Dodó: "Nem tudom, mi lesz így velünk, az egyik lehetőség, hogy kilépek én is, utána valószínűleg kilép a dobos is. A helyzet így is nehéz, és még ez is. Most egyelőre gitárosokat castingolunk, akik a szerelem, csalódás, csajok, rock szavakra ötletelve írnak új dalokat. Nehéz, mert kihívás ma olyan lány gitárost találni, aki 3 akkordból ír nekünk olyan dalt, amit még nem írtunk meg. De nem adjuk fel a reményt, már megkerestük Nicki Minajt, hisz a lángoló oly sok jót írt róla, biztos beleillene a csapatba" - kesergett mialatt egy Road zenekar által lemásolt Bon Jovi dalból igyekezett bass covert készíteni.

Egyelőre a zenekar kénytelen volt lemondani négy falunapot, egy dinnyefesztivált és a Tarcsai Palacsintanapok fellépését, melynek hatására az Ossian készített mégegy albumot a héten.

komment

Ákos dalszövegeket elemeztek az óvodában

2020. május 13. 15:44 - langolonickiminaj

Kovács Ákos előadóművész, dalszerző, közpénztámogatásszerző legutóbbi sikerén felbuzdulva igyekezett bejuttatni dalszövegeit a közoktatásba is. Mindez azután történt, hogy a lányával a karantén alatt kielemezték a saját maga által írt dalok szövegeit.

"Sztereo tipikus, tipikus sztereo? - kérdeztem a lányomtól, aki erre rögtön rávágta, hogy ez nehéz, de szerinte a szöveg egyben tipikus is és sztereo, valamint sztereo és tipikus. Bámulatos, gondoltam magamban, így jutottam oda, hogy javasolni fogom, hogy a közoktatásban is használják fel a régi elavult irományok helyett a saját dalszövegeimet" - mesélte lelkesen Ákos, miközben egy talicskával hordta be a kamrába a TAO pénzt, majd rendesen lebaszta a kerítés mögül az arra járó fiatal hölgyeket, akik épp nem szültek.

Egyelőre az óvodákban kezdtek ezzel kísérletezni, mivel Ákos szövegei tökéletesen beleillettek a "Süss fel nap" és a "Recefice bum-bum-bum" című gyerekdalok közé, viszont egyelőre még finomítani kell a rendszeren, mert a kontrollcsoport tagjainál sajnos észlelhető volt a fejlődésben történő visszamaradottság kialakulása.

Nicki Minaj azóta érdeklődését fejezte ki az Ákos dalszöveggenerátor iránt

komment

Majka: Nincs egy kis apród? Haknira kell. Nicki Minaj is segít

2020. május 09. 12:02 - langolonickiminaj

Nagy port kavart az a hír, miszerint befutott zenészek is részesültek olyan támogatásból, melyre nem feltétlenül voltak rászorulva. Majka fel is szólalt az ügyben:

"Nyomorult senkiháziak! A számból vennék ki a falatot ha megtehetnék. Jó, én nem kaptam támogatást, sajnos az csak úgymond zenészeknek jár, de velem mi lesz? Én éjt nappallá téve próbálok haknizni, most meg pang az üzlet. Az elmúlt két hétben egy mihaszna kereskedelmi csatornás műsort sem lőcsöltek rám, és így hogy koncertezni sem tudok, azt a kiesett heti néhány millió forintot nagyon megérzem. Tartalékaim nekem sincsenek, próbálok egyről a kettőre meglenni valahogy, és ezek a senkiháziak még ezt az utolsó alamizsnát is elveszik tőlem. Ja bocs már, hogy kérdezem, de nincs egy kis apród? Eskü haknira kell" - nyilatkozta keseregve a pop előadó miközben az utolsó palack megmaradt Don Perignont kortyolgatta.

Megpróbáltuk megkeresni az X-faktor vezetőségét, de ők épp Bye Alex arcképével ellátott pólókat osztogattak annak a rászoruló 4000 embernek, akik a műsorból kikerülve próbálják egyengetni valamilyen úton módon a karrierjüket ebben az ínséges időszakban.

De a dolgoknak jó oldala is van szerencsére:
 - Nicki Minaj twerkeléssel próbálja támogatni a nehéz helyzetbe került magyar zeneipart.
 - A támogatott összegnek köszönhetően idén még 4-5 Ossian album jelenhet meg.

komment

Kormányrendelet: a falunapok nem maradnak el, online lesznek streamelve

2020. május 01. 12:28 - langolonickiminaj

A legújabb kormányrendelet szerint a koronavírus járvány helyzetre tekintettel korlátozzák a közösségi eseményeken való részvételt, ám egyes szegmenseknek muszáj mentőcsomagot dobni, így kerülhetnek megmentésre a zeneipar elengedhetetlen pillérei, a falunapok. A 2020-as fesztivál szezon mégis jónak ígérkezhet.

"Nem engedhetjük, hogy az olyan nagynevű művészek mint Kis Grófó, Bunyós Pityu, Fekete Pákó vagy az Ossian fellépések nélkül maradjanak, és ezt a nagyérdemű közönségnek nélkülöznie kelljen" - nyilatkozta a miniszterelnök egy lenémított elsötétített videóban.

Ennek köszönhetően az összes falunap online stream formájában lesz látogatható a jól bevált Zoom alkalmazáson keresztül bármely platformon. További nagy fejlesztés, hogy a legittasabb résztvevőknek lehetőségük lesz bekiabálni bármely zenekar számára az éteren keresztül, illetve olyan előre rögzített hangüzeneteket is beküldhetnek, mint pl. a "JÁCCATOK MÁ' TANGCSABDÁT", "POKOLGÉPET IZS TUTTOK?!??" vagy az örök klasszikus "OSSZIÁNTÓL AZ EDÁT JÁCCÁTOK MÁREL NEGEM!!!!", melyet a fellépők közvetlen monitor keverésből hallhatnak.

Az idei falunapok fellépői között várható Nicki Minaj is, melynek hallatára a lángoló szerkesztőségének ismét merevedése lett.

 

komment