Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

David Hasselhoff új lemezén lesz heavy metál és Pataki féle mulatós is

2019. április 16. 14:35 - langolonickiminaj

Korábban bejárta a médiát az a hír, mely szerint David Hasselhoff új lemezén heavy metál dallamok is felcsendülnek majd. Nos, mi nem álltunk meg itt és kiderítettük, mi az igazság. Megbízható forrásokból tudjuk, hogy az album elég széles zenei palettát tartalmaz majd, ez mind David Hasselhoff érdeme, hiszen egyszerűen zseniális színész és zenész is egyben. A lángoló szerkesztője az alábbi módon kommentálta a tényeket:

"David Hasselhoff nem csak szenzációs színész, hanem szenzációs énekes is. Sokan azt hiszik, hogy német, pedig amerikai. Sőt!!! Aki jobban utánajárt, az tudja, hogy 1/96-od részt üzbég örmény, és 1/128-ad részt bizony cherokee indián vér IS csörgedezik az ereiben. Színészi alakításai feledhetetlenek, ott volt a Baywatch, a Night Rider, a Drunk Hasselhoff, meg a... nemtom, most nem jut eszembe de negyon tolta neki! Zenei tehetsége páratlan. Sokan nem tudják, de annak idején majdnem ő volt a Guns N Roses énekese, csak Slash kitúrta még az elején, ez után a Metallica frontembereként is megpróbálkozott de Lars féltékeny lett, és ami a legmegdöbbentőbb, eredetileg Ő volt Nicki Minaj, de később a mostani Nicki Minaj kitúrta onnan."

A szenzációs albumon egy olyan zenei kavalkád fog minket várni, ami tartalmaz majd Ossian és Kalapács ötvözetéből gyúrt heavy metalt, Pataki féle minőségi mulatós riffeket, Kasza Tibi stílusából szőtt haknidallamokat, Győzike féle cigány dallam motívumokat, német folk jazz-t és persze klasszikus grindcore-t. Sőt ami a legnagyobb meglepetés, hogy előkerül majd egy elfeledett Nicki Minaj dal még David idejéből, amit most ő fog el rappelni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr4414767548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása