Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

A koronavírusnál is pusztítóbb dolog érkezett Magyarországra

2020. április 07. 18:34 - langolonickiminaj

Többen megfertőződtek, sokan munkájukat vesztették el, egyes gazdasági szereplők teljesen ellehetetlenültek, az emberek otthonaikba kényszerültek. Reméltük, hogy nem történhet ennél rosszabb és hamar túlesünk mindezen de a java még csak most jön. A COVID-19 mutálódott és egy új, eddig ismeretlen Halott Pénz dal formájában pusztít végig a magyar lakosságon. Először csak néhány song pluggernél és rossz ízlésű rádiós műsorvezetőnél bukkant fel a tünet, mely először a hallást támadja, aminek köszönhetően nem tudjuk megkülönböztetni a hallgatható dallamos zenét a zajtól. A második fázis már komolyabb, sokszorozódik, és az emberek ugyanezt a zajt próbálják visszaadni, videókon és egyéb felvételeken keresztül, valamint a saját szeretteire is ráragasztani.

"Ezért különösen fontos, hogy az általános rádió állomásokat és kereskedelmi csatornákat midnenképp kerüljük, próbáljuk az időt Ossiannal és Nicki Minaj dalok hallgatásával elütni" - nyilatkozta Győrfi Pál miközben egy régi eredeti nyomású Ultimátum lemezt tett fel a lemezjátszóra.

Egyes előrejelzések szerint a vírus utóhatása, hogy a jogdíjból származó bevételt maga Marslakó Dávid inkasszózza a fertőzöttek bankszámlájáról.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr4415597704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása