Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Kilépett a Dorothy gitárosa, Nicki Minaj jöhet helyette

2020. május 13. 16:01 - langolonickiminaj

Brigi, a Dorothy gitárosa nemrégiben bejelentette, hogy elhagyja a formációt. A témával kapcsolatban megkerestük az érintetteket.

Brigi: "Egyszerűen kiégtem, nem tehetek róla. Sajnos az összes 3 akkordos dalt megírtuk már, a lehetőségeink kimerültek." - nyilatkozta szomorúan, miközben I love rock n roll tutorial videókat keresett a neten.

Dodó: "Nem tudom, mi lesz így velünk, az egyik lehetőség, hogy kilépek én is, utána valószínűleg kilép a dobos is. A helyzet így is nehéz, és még ez is. Most egyelőre gitárosokat castingolunk, akik a szerelem, csalódás, csajok, rock szavakra ötletelve írnak új dalokat. Nehéz, mert kihívás ma olyan lány gitárost találni, aki 3 akkordból ír nekünk olyan dalt, amit még nem írtunk meg. De nem adjuk fel a reményt, már megkerestük Nicki Minajt, hisz a lángoló oly sok jót írt róla, biztos beleillene a csapatba" - kesergett mialatt egy Road zenekar által lemásolt Bon Jovi dalból igyekezett bass covert készíteni.

Egyelőre a zenekar kénytelen volt lemondani négy falunapot, egy dinnyefesztivált és a Tarcsai Palacsintanapok fellépését, melynek hatására az Ossian készített mégegy albumot a héten.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr815681486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása