Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Ogly G supergroupként tér vissza Bye Alex mentorálásával

2019. október 30. 12:52 - langolonickiminaj

"Lemegyek a közértbe
Beállok középre
Kaka pisi fos
Edd meg mindet most
Ha nem kell a kaka
Vigyed innen haza
Kiköpöm a turhámat
Megveszem a kurvákat"

 - reppelte nekünk a nagynevű Ogly G, aki a napokban az X-faktorban jelentette be visszatérését. A lángoló szerkesztősége kiderítette, miért volt távol a méltán híres "művész", és mivel robban vissza a köztudatba.

"Sajnos muszáj volt visszamenni az általános iskolába elvégezni a 8.-ik osztályt. Sajnos csak a hatodikig sikerült eljutni, de ez is fél siker. Végre megtanultam írni, olvasni, színezni és erről az érzésről szólnak majd az új dalok." - nyilatkozta Ogly, miközben a telefonján képeket mutatott, ahogy gengszterként lezúzza az osztálytársait.

A visszatérés pillanatát sosem felejtjük, Bájaleksz szinte fél istenként tisztelte a művészt, és bár hivatalos továbbjutás nem lett, egy titkos supergroup projekt vette kezdetét, melyben olyan nagynevű hazai hírességek is közreműködnek, mint Mc. Zsolax, Höre, Mr. G valamint Kövi a menő. A formáció neve "Bájaleksz és a Slejm and Ogly and Zsolax and Höre ft. Mr. G Kövi"

A dalok előkészületei már megkezdődtek, a zenei alapokat majka már letöltötte az ingyenesrapzenealapok.hu-ról.

A dalok azoknak a 25 év feletti gyermekeknek szólnak majd, akik úgy érzik, elég gengszterek már az élethez, így otthon laknak még a szüleiknél hogy megmutassák, mennyire gengszterek.

Videoklip is várható hamarosan, de meg kell várni a telet, mert akkor olcsóbban lehet kibérelni a pörgő felniket, illetve játékpénzek nyomtatásához meg kell várni a következő black fridayt, hogy legyen nyomtatóra pénz.

Ízelítő az új lemezről:

 

Addig is egy régi klasszikus dallam álljon itt:

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr9515272768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása