Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Majka: Nincs egy kis apród? Haknira kell. Nicki Minaj is segít

2020. május 09. 12:02 - langolonickiminaj

Nagy port kavart az a hír, miszerint befutott zenészek is részesültek olyan támogatásból, melyre nem feltétlenül voltak rászorulva. Majka fel is szólalt az ügyben:

"Nyomorult senkiháziak! A számból vennék ki a falatot ha megtehetnék. Jó, én nem kaptam támogatást, sajnos az csak úgymond zenészeknek jár, de velem mi lesz? Én éjt nappallá téve próbálok haknizni, most meg pang az üzlet. Az elmúlt két hétben egy mihaszna kereskedelmi csatornás műsort sem lőcsöltek rám, és így hogy koncertezni sem tudok, azt a kiesett heti néhány millió forintot nagyon megérzem. Tartalékaim nekem sincsenek, próbálok egyről a kettőre meglenni valahogy, és ezek a senkiháziak még ezt az utolsó alamizsnát is elveszik tőlem. Ja bocs már, hogy kérdezem, de nincs egy kis apród? Eskü haknira kell" - nyilatkozta keseregve a pop előadó miközben az utolsó palack megmaradt Don Perignont kortyolgatta.

Megpróbáltuk megkeresni az X-faktor vezetőségét, de ők épp Bye Alex arcképével ellátott pólókat osztogattak annak a rászoruló 4000 embernek, akik a műsorból kikerülve próbálják egyengetni valamilyen úton módon a karrierjüket ebben az ínséges időszakban.

De a dolgoknak jó oldala is van szerencsére:
 - Nicki Minaj twerkeléssel próbálja támogatni a nehéz helyzetbe került magyar zeneipart.
 - A támogatott összegnek köszönhetően idén még 4-5 Ossian album jelenhet meg.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr6715674310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása