Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Merkel a dal kampánnyal non-stop magyar dalokat fogunk hallgatni

2020. március 23. 10:00 - langolonickiminaj

A könnyűzenei szakma összefogására és a magyar könnyűzenét szeretők segítségére és támogatására számít a #merkeladal kampány. Angela Merkel német kancellár ezen feltörekvést elősegítve 0-24-ben fogja sugározni live illetve előkészített sessionjeit. A tervek szerint az összes földi illetve digitális frekvencián beleértve a rádiókat és az online felületeket, a híradókon kívül kizárólag ezt lehet majd fogni. A műsorban kizárólag Tankcsapda, ByeAlex és Edda dalok illetve koncertvideók lesznek a repertoáron, ezzel segítve azokat a szerencsétlenül járt magyar hazai művészeinket, akikre most lesújt a koronavírus járvány által kialakult helyzet.

"Nagyon rossz ez nekem, így hogy most nincsenek fellépéseim kizárólag a szokásos kereskedelmi csatornás hakniból kell csak megélnem, így kiesik a bevételem legalább 5%-a. Nincs más, mint szomorúan várni a következő X-faktor adás elindulását, szerencsére azt semmilyen dögvész nem tudná elpusztítani" - szipogott a könnyeitől küzködő ByeAlex, aki megszáradt sóskiflijét némi megmaradt avas kaviárba tunkolva kérlelt minket, hogy hallgassuk a dalait online.

De nem ő az egyetlen, akit megviselt a helyzet. A Tankcsapda nyilatkozata is hasonlóan szívhezszóló.
"Fogalmunk sincs, mit tegyünk. Ilyen még nem volt, akár fél év koncert nélkül. Nem tudom, hogy húzzuk ki, benzinünk szerencsére van, a próbateremért nem kell fizetni, az online koncertek termelnek pénzt, nade mi is megéreztük már ezt a válságot. A Laci most cseréltette vissza a gyémántkádat sima aranyozottra, én a héten nem tudtam új cintányért venni. A régi, múlt heti készleten kell dobolnom. A rajongóink sínylik meg majd ezt sajnos." - mondta egykedvűen a zenekar dobosa, miközben épp a múlt heti dobfelszerelését aprította fel szokás szerint tüzifának, hogy legalább meleg legyen a próbateremben. Ha van szívünk, éjjel-nappal őket hallgatjuk spotify-on és youtube-on is.

És ahogyan várható volt, Pataki Attilát is elérte a válság.
"Nem tudom mi lesz, a lezárások miatt nem vittek el az idegenek, nincs ihlet, nem jönnek az új dalok, és haknizni sem tudunk, de mi mindent megteszünk. Az egész egy összeesküvés. Szerencsére a mulatós lemezeimből van egy nagyobb vésztartalék készlet, azt pénzzé tudom tenni, ha minden elvész." 

Hallgass te is magyar zenét, merkel a dal.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr7815547012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása