Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Így nyerhetsz jegyet a Tankcsapda autós koncertjeire

2020. május 28. 14:41 - langolonickiminaj

A nemrégiben nagy sikerrel zajló nyereményjátéknak köszönhetően ismét lehetőség van Tankcsapda koncertjegyeket nyerni. Nincs más teendő, mint vásárolni kerozint legalább 70 liter mennyiségben, majd az erről készült blokkot az arcunkkal, személyi igazolványunkkal, és a Magyar Hírlap aktuális címlapjával együtt lefotózni, ezt feltölteni a Facebookra és az Instagramra "Osztva, lájkolva #tankcsapda" felirattal, betaggelni legalább 70 ismerősünket, a bejegyzés linkjét egy egy webhelyen keresztül megosztani, melyet a legújabb Tankcsapda CD hátuljában levő rejtvény megfejtése után kapunk meg. A feltöltés után egy újabb rejtvényt kell megoldanunk, melynek sikeres teljesítése után megkapjuk a koordinátákat, melyek majd abba a mélygarázsba juttatnak el, ahol a titkos koncertet az autónkban ülve wifin (melynek kódját a rejtvény megfejtése után tudjuk meg) keresztül a telefonunkon, tabletünkön vagy akár laptopunkon tekinthetünk meg. Persze a játék nem jelenti az automatikus bejutást, a sorsoláson derül ki, ki lesz az a 70 szerencsés nyertes, aki ilyen könnyedén hozzájuthat a jegyekhez, mivel ezeket a jegyeket nem lehet megvásárolni.

A misztikus 70-es szám egyébként Lukács Laci (50) és felesége (30) életkorának a kivonatát majd Laci életkora + kettejük életkorának különbségének összegét szimbolizálja.

UPDATE: Időközben elkészült az új Tankcsapda dal, mely elsősorban gyerekeknek szól, de remélhetőleg felnőttek is előrszeretettel hallgatják majd

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr4015727002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása