Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Új NKA támogatásokat fedeztek fel a Balaton mélyén, jöhet a Petróleum lámpa 2

2020. május 28. 11:51 - langolonickiminaj

Hobbi búvárok fedeztek fel eddig ismeretlen NKA támogatásokat a Balaton közepének egyik mélyebb részénél. A békésen úszkáló NKA támogatások közül az egyik termetes példányt már a felfedezés pillanatában a közelben ólálkodó Kovács Ákos azonnal magával vitte, mondván ő már több hónapja próbálkozik a speciális beetetőcsalijával, mely saját dalszövegeiből és vinyl lemezeiből tevődik össze.

"3 hónapja hajigálom a lemezeimet és a dalszövegeimet a tóba. Az Indiántáncot is óránként éneklem, ez nekem jár" - énekelte, miközben követelte a fellépti díját.

De nem csak rajta segíthetnek az újonnan felfedezett példányok, az arra kóborló János, az Omega frontembere is reményteli szavakat fűzött az eseményhez:

"Már nagyon aggódtunk, ha jön a második hullám, abba beleroppan a zenekar. Pedig tudjuk, hogy ha valamire igazán igény van, az az Omega zenéje, és ha vége a járványnak, az emberek tömegével igénylik majd a koncertjeinket, amik most sajnos elmaradnak, oda az összes falunap. De nem csüggedünk, ez a kis támogatás segíthet nekünk, így az új lemezzel elkészíthetjük a Petróleum lámpa 2 című dalunkat. 69-ben már bejött, azóta is működik, most jöhet a folytatás" - nyilatkozta a kora eltitkolását kérő 127 éves előadó.

A kormány már benyújtott egy rendeletet, miszerint a járványveszély elmúlása után kötelező legyen a nagyobb fesztiváloknak olyan headlinereket felsorakoztatni, mint az R-Go, Balázs Pali, Demjén Rózsi, Omega, Beatrice, Edda, Kormorán, Ismerős Arcok, Mága Zoltán, ezzel is támogatva a nélkülözhetetlen hazai zenei kultúrát. Nicki Minaj most egyelőre nem jöhet, neki nem jutott áram.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr3115726682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása