Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

7 tényező ami arra utal, hogy Soros akarja lejáratni a Tankcsapdát

2020. június 03. 13:05 - langolonickiminaj

Sokan szóvá tették, hogy a zenekar ismét kiszolgálta a regnáló kormányt és ezzel saját dalszövegeikben megfogalmazott eszmékkel is szembe mennek ezáltal is elvesztve hitelességüket. Kedden a Tancsapda tagjai a saját csatornájukon 40 percen át beszéltek arról a rájuk szabott kormányrendeletről, ami lehetővé tette, hogy megtartsák a hétvégi autós koncertjeiket. Természetesen Fejes Tamás tudja, ki áll a lejáratás hátterében, és íme 7 tényező, ami azt bizonyítja, hogy Soros.

1. Az autós koncert egy teszt üzem volt, a következő teszt egy aréna koncert lesz, amit egy Budapest Park koncert teszt követ, persze ha véletlen arra is lesz rendelet. Ki nem jár ezekre a helyekre? Természetesen Soros György. Innen látszik, hogy csak irigy.

2. Soros György főleg Nicki Minajt hallgat, és azt szeretné elérni, ha a debreceni lokálpatrióták helyett egy külföldi énekes venné át a színpadot szinte minden esetben. Pontosan ugyanúgy, ahogy a migránsokat is behozza. Nicki Minaj is barna bőrű. Véletlen volna? Aligha.

3. Soros György nem MOL kutakon tankol, hanem OMW gázolajat tankol a hajókba, amikkel a migráncsokat hozza. Egyértelmű a lejáratás.

4. A Tankcsapda elfogadta volna Gyurcsánytól is a kormányrendeletet, de Gyurcsány sosem adott nekik ilyen lehetőséget, mert Sorosista.

5. A zenekar nem fideszes, mindenki tudja, hogy bármilyen hatalomnak, vezetésnek hajbókolnak és hakniznak pénzért, politikától függetlenül. Ennek az ellenkezőjét kommunikálja ki Soros.

6. Soros nem adott próbatermet a Tankcsapdának sosem. Valahogy összejött a kormányrendelet, a próbaterem, a MOL megállapodás és Kósa Lajos is csak véletlen sétált arra amerre a zenekar. És valahogy Soros most pont le akarja járatni a zenekart. Nem véletlenül.

7. Aki szerint ez nem így van, azt majd Fejes Tomi jól szájbavágja a többiek meg egész nyugodtan kinyalhatják Sidi seggét.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr7315737814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása