Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Meglepő fordulat: Majka nyerte meg Lovasi raktárkoncert gázsiját

2020. szeptember 18. 10:15 - langolonickiminaj

Nemrég maga Lovasi András jelentette be, hogy a raktárkoncertek miatt kapott állami támogatást (vagy ahogy ő hívja: gázsit) egy saját pályázaton keresztül osztja szét majd rászoruló zenészeknek. Nem is kellett sokáig keresni a tökéletes jelöltet, a legalkalmasabb előadó erre a szerepre a celebvilág koronázatlan királya: Majka.

"Ja hát igen, nekem annyira nincs szükségem erre a pénzre elvagyok. Igen, tudom, pályáztam, és meg is kaptam a rászorulóknak szánt pénzt de csak a jó szándék vezérelt. Végül sok tépelődés és álmatlan éjszaka után Majkát választottam, mert úgy érzem, ő az aki mindenkinél jobban megérdemli ezt. És bár tudom, hogy van közöttünk némi vita, de ez egyfajta játék, mint a Tom & Jerry rajzfilmben" - nyilatkozta András, miközben épp egy búcsúkoncertet adott elő nekem.

Majka nagy örömmel fogadta a hírt, és már el is kezdett dolgozni a "Baszódj meg Lovasi András te csicska" című dalán, melynek a szövege már megvan csak a szükséges ingyenes zenei alapot kell letölteni az internetről. A raktárkoncert promóciója egy random kiválasztott kereskedelmi televíziós csatorna véletlen szerűen előállított új műsorában lesz promózva, amit Majka vezet majd, vélhetően "csöcsök és seggek" témával fűszerezve. 

Nicki Minaj sajnos nem kapott raktárkoncertre pénzt.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr6716205436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása