Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Kormányrendelet: a falunapok nem maradnak el, online lesznek streamelve

2020. május 01. 12:28 - langolonickiminaj

A legújabb kormányrendelet szerint a koronavírus járvány helyzetre tekintettel korlátozzák a közösségi eseményeken való részvételt, ám egyes szegmenseknek muszáj mentőcsomagot dobni, így kerülhetnek megmentésre a zeneipar elengedhetetlen pillérei, a falunapok. A 2020-as fesztivál szezon mégis jónak ígérkezhet.

"Nem engedhetjük, hogy az olyan nagynevű művészek mint Kis Grófó, Bunyós Pityu, Fekete Pákó vagy az Ossian fellépések nélkül maradjanak, és ezt a nagyérdemű közönségnek nélkülöznie kelljen" - nyilatkozta a miniszterelnök egy lenémított elsötétített videóban.

Ennek köszönhetően az összes falunap online stream formájában lesz látogatható a jól bevált Zoom alkalmazáson keresztül bármely platformon. További nagy fejlesztés, hogy a legittasabb résztvevőknek lehetőségük lesz bekiabálni bármely zenekar számára az éteren keresztül, illetve olyan előre rögzített hangüzeneteket is beküldhetnek, mint pl. a "JÁCCATOK MÁ' TANGCSABDÁT", "POKOLGÉPET IZS TUTTOK?!??" vagy az örök klasszikus "OSSZIÁNTÓL AZ EDÁT JÁCCÁTOK MÁREL NEGEM!!!!", melyet a fellépők közvetlen monitor keverésből hallhatnak.

Az idei falunapok fellépői között várható Nicki Minaj is, melynek hallatára a lángoló szerkesztőségének ismét merevedése lett.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr9015547144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása