Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Kötelező lehet az X-faktor szereplés jövőre

2019. november 14. 12:35 - langolonickiminaj

A lángoló megbízható forrásai szerint egy hatályba lépő rendelet szerint jövőre kötelező lehet az X-faktorban történő szereplés. Minden 10-ik életévét betöltött magyar/külföldi/etnikum/mozgássérült/leszázalékolt/nyugdíjas stb.. személynek kötelező lesz részt venni legalább egy X-faktor meghallgatáson minden évben, vagy akár többször is fakultatív jelleggel. Ezzel együtt növekszik a tét is, hiszen a válogatón kieső szereplőket a kijáratnál maga Nagy Feró fogja személyesen leköpni.

A résztvevőknek egy előre definiált repertoárból kell majd dalokat előadniuk, mely Nicki Minaj, Kanye West, Gáspár Laci és Tankcsapda dalokat is fog tartalmazni. Ezeb kívül egy újfajta pontrendszert is bevezetnek, mellyel a versenyzők egy 1-től 10-ig terjedő számot kaphatnak különféle szempontok alapján, így már a szereplés előtt esélyt szerezhetnek:

Sanyarú élet: 8 pont
Sanyarú élet 14 év alatt: 9 pont
Hörcher László: -50 pont
Elhunyt háziállat: 3 pont
Elhunyt családtag: 10 pont
Etnikum: 8 pont
Látható könnycseppek: 2 pont
C típusú etnikum: 10 pont
Utolsó éveiben járó nyugdíjas: 7 pont
Egyéb megható történet: 4 pont

A pontokat halmozni is lehet majd természetesen, erre jön majd rá a "mentorok" szubjektív döntése, melyhez ma már elengedhető a tényleges ének tudás. A kezdeményezés célja, hogy minden évben annyi x-faktor felfedezett jöhessen létre, akikből 1 éven belül mentor lehet, így pár éven belül akár 6*10^23 X-faktor műsor, főzőműsor illetve valóságshow is indulhat.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr7115305876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása