Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Újabb gyermekdal a Down For Whatever zenekartól

2019. október 24. 13:11 - langolonickiminaj

A gyermek popmetál banda újra ámulatba ejtette tini és gyermek rajongótáborát, mert egy új dallal érkezett amit a No Thanx zenekarral közösen alkottak. A siker titkáról kérdezte lángoló szerkesztőnk Mimi a Dánforvatevör zenekar frontemberét, Kikit.

Mimi: Hogy sikerült összehozni ezt a remek dalt?

Kiki: nehéz volt, valahogy metálnak kell mondani a popzenét, de a gyerekek akik a koncertjeinkre járnak elhiszik nekünk, hogy ez metál és innentől már könnyű volt összehozni.

Mimi: honnan jött az ötlet, hogy a No Thanx zenekarral közös dalt csináljatok?

Kiki: szinte adta magát, a koncertjeinken is sokszor éneklek Disney számokat, az Aladdin betétdalt nagyon szeretik a lurkók, főleg a 13 éves kislányok az első sorban. A No Thanx a hazai legsikeresebb gyermekdal együttes akik metálnak vallják magukat, így szinte adta magát az ötlet. Ha persze nem vállalták volna, akkor a Tankcsapda, Hooligans vagy Nicki Minaj is szóba jöhetett volna.

Mimi: hogyan sikerült ennyi koncertet összehozni ilyen kevés idő alatt ráadásul ilyen nívós helyeken?

Kiki: ez egyszerű, mert ugye Pesti zenekar vagyunk. Plusz tavaly bejutottunk egy tehetségkutatóra, de csak azért, hogy a lekötött 50 koncert mellé esetleg még egy fellépést leakasszunk.

Mimi: most akkor ti tehetségkutatóra is jártok, akkor most amatőr vagy profi zenekarnak számítotok?

Kiki: természetesen ha más amatőr zenekarok elől kell elvenni a helyet a tehetségkutatókon, ahol nagyobb a tét, akkor amatőrök vagyunk. Ha az AWS-el kell játszani, vagy egy nagyobb fesztiválon, esetleg a Budapest Parkban, netalán tán egy másik tehetségkutatón az a nyeremény, hogy előzenekarunk lehet valami nyikhaj banda, akkor profik vagyunk.

Mimi: jól tudom, hogy a koncertjeiteken sokszor elmondod, hogy ne járjanak a zenekarok tehetségkutatókra, mert az megöli a zene világát?

Kiki: igen, valahogy így. Tudod, nem szeretjük a konkurenciát (nevet)

Mimi: és a rádiót is ördögtől valónak tartod, ezt is elmondod sokszor.

Kiki: igen, útálom a rádiót, telenyomják mainstream zenével, miközben mi hiába csináltunk Wellhello feldolgozást, nem kerültünk be semelyik rádióba. Pedig mennyi páyázati pénzbe került basszus...

Mimi: és mik a jövőbeli tervek?

Kiki: valószínűleg teleposztoljuk a közösségi médiát keménykedő zenekari fotókkal, majd szerelmes popmetál gyermekdalokat fogunk írni a Wellhelloval közösen néhány Tokio Hotel dallal remixelve, illetve az arcképemmel ellátott öklözőzsír merchandise forgalmazását is vélhetően megkezdjük. Ki tudja, talán Paksi Endre 65-ik szülinapján feldolgozunk egy Ossian dalt a Dorothyval vagy az Alkohollal.

Az új dalból egy részletbe már bepillantást nyertünk:

A sikeres zenekar amatőrként 2018 május, Öröm a zene tehetségkutató:

A sikeres zenekar profiként, 2018 május, Öröm a zene tehetségkutató:
https://www.facebook.com/events/183496098870728/

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr815259980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása