Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Nicki Minaj előzenekara lehet a Dorothy

2019. április 15. 10:30 - langolonickiminaj

Nagy lehetőség lehet ez a három csajból álló magyar zenekarnak, akik hamarosan indítják a "Csak csajok és a Road zenekar farvize" nevű turnéjukat. Korábban már adódott lehetőség nagyobb zenekar előtt fellépniük, nemrégiben a Black Stone Cherry zenekar előtt játszott a csapat, de ott nem aratott nagy sikert, hiszen a koncertre főleg rockerek és metálarcok mentek el, akik értetlenül álltak a csajbanda szerelmes balladái előtt. 

"Nem is értem, mit vártunk ezektől... " - nyilatkozott a front-csaj, aki a megszokott 16-23 éves, koncerten álló hímtaggal tomboló rockos szűz srácokból és szerelmibánatos tini lányokból álló közönségét várta.

Mivel Nicki Minaj és a Dorothy közönsége meglepően hasonló, így szinte biztos sikerre lehet számítani, ha minden összejön. A csajok el is kezdtek dolgozni az új dalokon, melynek témája és szövegei a szerelem, csalódás, szenvedély, szakítás, csók, szív, függetlenség és kemény csajok lesz. Ezen kívül már folyamatban van a felkészülés arra az esetre, ha áram nélkül kellene játszani.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr8614764860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása