Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Paksi Endre szólólemezzel jelentkezik

2022. szeptember 06. 14:24 - langolonickiminaj

Szeptember végén az Ossian frontembere Paksi Endre egy vadonatúj szóló lemezzel fogja elkápráztatni a kiéhezett rajongókat. Sokan epekedve, már már feltüzelve várják az új dalokat, bár szeptember végéig még valahogy le kell lohasztani ezt a feszültséget. Szerencsére ízelítőnek elkészült egy korábbi dal remake-je, mely megpróbálja kielégíteni mindenki vágyát addig, amíg az elkészült masszív végterméket nem tarthatjuk a saját kezünkben. Az új dal egyébként egy audiovizuális orgazmikus élménnyel ellátott lyrics videó is egyben.

"Lenkedetlen mélyén retnek gyúlölet. Nem kemjehteté... Olyannak és úgy fogadj el ahogy ééén igen." - nyilatkozta kérdésünkre Endre az új lemezzel kapcsolatban.

A dal itt meghallgatható:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr6917925337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása