Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Justin Bieber utolsó koncertje Nicki Minajjal lesz

2019. március 26. 15:37 - langolonickiminaj

Justin Bieber visszavonul, írta meg nemrég a Lángoló Gitárok, amit könnyeikkel küzködve mertek csak leírni.
"Szinte alig hevertük ki a múltkori áramszünetet a Nicki Minaj koncerten, erre most ez!!!??!!" - mondta el szipogva és pityeregve a híres blogger, miközben épp egy EBAY-ről rendelt eredeti Ariana Grande által aláírt szalvétát bontott ki.


"Hol lenne ma ez a világ, ha ez a tehetséges fiú nem adott volna nekünk ennyi eredeti és örökbecsű slágert?" - tette hozzá.


A Lángoló Minaj Kommandó azonban kiderített egy apró, még nem egészen publikus titkot, hogy Justin Bieber utolsó koncertjén vendégelőadóként Nicki Minaj lesz a sztárvendég, így egy egészen magas színvonalú búcsú koncert várható. További részletek egyelőre ismeretlenek, de az biztos, hogy azt a reményteli csillogást, amit a Lángológitárok bloggerének a szemében láttam, mikor közöltük vele a nagy hírt, és örömteli mosolyt csaltunk az arcára, az felejthetetlen élményt adott számunkra.

Az még egyelőre csak talány, hogy azt a hatalmas űrt, amit Bieber távozása hagy maga után azt mi töltheti be. Talán dupla annyi Nicki Minaj koncert, bár mint tudjuk, a jóból sosem elég.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr7314717655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása