Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Pataki Attila még az amerikai turné előtt is jótékonykodott

2019. április 26. 09:41 - langolonickiminaj

A népszerű hazai EDDA zenekar töretlen sikerrel halad előre, főleg mióta Pataki Attila ötvözte a hazai mulatóst, a klasszikus rock zenét valamint politikai és UFO szakértő is lett. A többszörös űrlénylátogató zenei művész egy nem mindennapi csodával ajándékozott meg egy súlyosan visszamaradott és számtalan betegséggel rendelkező 14 éves kisfiút. Az EDDA amerikai turnéjának plakátját az említett többszörösen hátrányos helyzetben lévő gyermek, Alapos Alajos készíthette el.

"Nagy öröm volt ez mindannyiunk számára, hiszen megúsztuk a grafikai költsé....... akarom mondani segíthettünk egy fiúnak akinek egy vágyálma teljesült ezáltal. Hogy Paksi Endre barátomat idézzem: A fiú a mélyből érkezett, ahol a fiú a mélyből érkezett, ahol a fiú a mályből érkezett..."

Íme a nem mindennapi alkotás, mely azóta bejárta a világot:

Az amerikai turnén Pataki a dalok között beszédet tart majd többek között az űrlényeknél tett kirándulásairól, Orbán Viktor jóságáról és hogy az amerikaiak is szavazzanak a Fideszre. A műsort élőben tolmácsolja majd Vida Ildikó és az egyik állomásra Nicki Minaj is ellátogat.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr2514786988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása