Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Kis Grófo nevet változtat

2019. április 29. 10:35 - langolonickiminaj

A lángoló nemrég értesült arról a szenzációs zenei hírről, miszerint Kozák László, a Kis Grófo zenekar énekese hivatalosan is nevet változtat. A teljes neve mától Lakatos Kis Kozák Grófo Nicki Minaj László Álehándró. 

"Nagy öröm volt nekünk ez, hiszen sok Grófo koncerten ott vagyunk, illetve régebbre nyúlik vissza az ismeretségünk, hiszen egykor együtt jártunk bodzázni illetve lomizni" - nyilatkozta a lángoló szerkesztője.

Legfrissebb értesüléseink szerint a lángolónak van 2 db eladó Slipknot koncert jegye a magyarországi produkcióra, hiszen közben kiderült, hogy pont aznap lesz Grófo-Dorina supergroup koncert a Biatorbágyi kettes számú italkimérőben, ahol előadják az együtt lopott kreált dalokat

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr6714793154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása