Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Paksi Endre és Ákos közös koncertre készül

2019. május 06. 10:46 - langolonickiminaj

Két nagyszerű zenész egyesíti idén nyáron tehetségét egy nagyszabású koncert keretein belül. Kovács Ákos (Ákos) és Paksi Endre (Ossian). Kiderült, hogy rengeteg közös van a két előadóművészben, például Endre ugyanazokkal a dallamokkal dolgozik 20 éve, míg Ákos ugyanazokból a dalokból él 20 éve és mind a ketten átutazók. 

"Miután a Telekom kihátrált mögülem, sajnos muszáj volt mindent megtenni a lemezeladásokért, és hogy maradjon kenyérre pénz. Hála az égnek a magyar adófizetők pénzéből azonnal támogatott a jelenlegi kormány, így nem kellett kicserélni a gyémántmedencét arra a gagyi aranykádra. Endrével hamar megtaláltuk a közös hangot, hisz mindketten 20 éve hakniból élünk, és ez egy új erőt adhat mindenkinek, főleg a nőknek, akiknek ideje lenne szülni." - nyilatkozta Ákos, majd hátrament kiosztani néhány huszonéves lányt, akik még nem szültek.

A promóció érdekében addig is az Ossian lemezek nem csak a Metal Hammer mellékleteként lesznek elérhetőek, de idén a nyugdíjasok Erzsébet utalvány helyett, az általános iskolások meg tanévkezdési támogatásként kapják meg az új albumot.

Addig is egy kis ízelítő a közös munkálatokról, Nicki Minaj segített a produceri munkálatokban:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr2214810414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása