Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Kötelező lesz a Kárpátia, Ossian és Kalapács koncert a fesztiválokon

2019. június 13. 12:41 - langolonickiminaj

Az új EU-s rendelet szerint Magyarországon kötelezően bevezetik 2020-tól, hogy minden fesztiválon a fő fellépők között kell lennie a Kárpátia, Ossian és Kalapács zenekaroknak. A rendelet kiterjed majd továbbá motorostalálkozókra és falunapokra. Bár a rajongóknak idén még néhány fesztiválon mellőzniük kell ezeket a zenekarokat, jövőre már boldogan élvezhetik akár minden második nap az áldást. 

"GECCCIIIII ÉRZED EZT??? VÁGOD EZ AZ IGAZI VERETÉÉÉÉS!!!! OOOOOOOO!!!!" - nyilatkozta egy erősebb trip alatt lévő balaton sound résztvevő amikor az új rendeletről kérdeztük.

A lángoló értesülése szerint folyamatban van egy olyan indítvány is, miszerint az említett három zenekart ki kellene bővíteni a (magyar) Dorothy, az Alkohol és Rudán Joe zenekarokkal is, de mindenképpen kötelezővé tennék a vendégzenekaroknak egy darab Ossian feldolgozását. Nicki Minaj örömmel fogadta a hírt.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr6014892418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása