Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Nicki Minaj koncert és kövezés lesz Szaúd Arábiában

2019. július 04. 09:05 - langolonickiminaj

Nicki Minaj úgy gondolta, nem foszthatja meg a közel-keletet sem a minőségi zenéitől, így úgy döntött, koncertet ad Szaúd Arábiában. Zenéjének modernitása, és a szövegei segíthetnek majd a kultúra terjesztésében.

"Szeretnék segíteni az ott élő nőknek. Tudom nálunk is esélyegyenlőtlenség van, tisztában vagyok vele, hogy sok helyen kevesebbet keresnek a nők, ott meg még valami kövezés is van, vagy micsoda. Na mindegy, próbálom majd megmutatni, hogy a női bájok világ elé tárása, valamint a seggrázás sokat tud segíteni" - nyilatkozta Nicki, mikor kérdeztük, hogy miért pont Szaúd Arábia.

A koncert után persze jön a szokásos kövezés is, ami a klasszikus esti műsorok egyik meghatározó darabja a helyi anfiteátrumban. Jó hír, hogy több szektorra lesz felosztva a küzdőtér. Az A szektorban tartózkodó nőknek ingyenes lesz a rendezvényen való részvétel, persze kizárólag chadorban valamint 13 évnél idősebb férfi kísérővel, valamint a koncert után szereplői lesznek a kövezésnek.
A B szektorban részt vevő nőkre hasonlóan vonatkoznak a fent említett szabályok, azonban ők kövezés helyett 50 botütést kapnak majd.

"Majd ha többet keresek mint az összes férfi, akkor majd foglalkozok ezekkel a hatodrangú problémákkkal!!!" - nyilatkozta egy svájcban élő "Liberális Kirekesztett Feminista Elnyomott Nők Az Elnyomás Ellen" szervezetben küzdő aktivista nő, aki táppénzen tüntetett.

Várhatóan Nicki Minaj sem maradhat ki a kövezésből, mert azzal törvényt sértene, ami kiélezné az USA és Szaúd Arábia között lévő konfliktust, és mint tudjuk, jobb a békesség. A koncerthez szükséges elektromos áramot 4000 db benzines aggregátorral fogják biztosítani. Jövőre Ossian koncert is várható.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr3914925344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása