Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Nicki Minaj koncertjén megint elment az áram

2019. március 22. 10:16 - langolonickiminaj

Ismerős a sztori? Nem? Hát mert nem olvasol eleget utána Nicki Minajnak. A lángoló megírta korábban, hogy "Poszonyban" elment az áram, ami hallatlan. Az eset előtt több ősrocker is dermedve állt, mikor meghallották a hírt. A metál zenei online magazinok egy emberként álltak döbbenten az esettel szemben, szinte nem akartak hinni sem a szemüknek, sem a fülüknek. Egy Sepultura rajongót kérdeztünk az esetről, hogy mégis ő hogyan élte meg ezt a szerencsétlenséget, de ő kérdésünkre az "Az meg ki a faszom???" kérdéssel válaszolt, majd mikor hosszas perceken át próbáltuk vele megértetni, hogy ki ez a művésznő, testi bántalmazással fenyegetve elzavart minket.

A legutóbbi eset is hasonló volt. Nicki Minaj koncertjének kezdése előtt Nicki a szokásos mikrós virsli-ketchup kombóval indított volna a backstage-ben, ám nem volt elég hely a hálózati elosztók között, hogy a mikrosütő is be legyen dugva. Nicki rossz döntést hozott, az iPhone töltő helyett véletlenül a csoportkábelt sikerült kihúznia, majd a színpadon értetlenül várta, hogy történjen valami. Ezalatt a technikusok foggal körömmel próbálták kideríteni a probléma forrását, melyet végül sikeresen elhárítottak.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr3914708663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása