Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Majka nem kapott Fonogram díjat, Nicki Minaj dalokat fog feldolgozni

2019. április 09. 10:53 - langolonickiminaj

Majka nemrégiben kifakadt, mikor nem kapta meg a Fonogram díjat, értesült erről nemrégiben a lángoló, miközben a méltán népszerű művész Facebook oldalát böngészte. Pedig ha más nem, ő nagyon megérdemelné, hiszen egy televíziós valóságshow vigaszdíjasa, akit Dopeman szánalomból megajándékozta azzal, hogy kimenti az ózdi unalmas életéből, és bemutatja neki, hogyan haknizhatná végig az életét. Majka ezután számtalan televíziós szerepléssel és haknival árasztotta el országunkat, amiért már csak kijár egy díj.

"Egy olyan országban élek ahol a teljesítmény totális ignorálása alap" - nyilatkozott Majka. És még így sem jár a díj, hogy a teljesítmény ignorálásának betartásával is ekkora sikerre tett szert. 

A rapper pedig mindent megpróbált az elmúlt években: "megfelelő szimpátia, bratyizás, vagy oltári nagy seggnyalás" - ezek kellenek ahhoz, hogy Magyarországon valaki sikeres celeb vagy "előadóművész" legyen. Ami Majkának össze is jött, csak épp ezért nem adnak díjat.

Minden esetre megkérdeztük Majkát, hogy mi a terve, és nekünk azt nyilatkozta, hogy Nicki Minaj dalokat fog feldolgozni, mert egy egy "olyan site vezetője ( Lángoló Gitárok ) ahol nagyítóval kell keresni a hip hopról szóló interjúkat" hátha ez után felfigyel majd rá, és megkapja majd a neki járó díjat. Hozzátette: "Ha nem tetszik tessék nyugodtan elhúzni a picsaba ..."

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr8514750573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása