Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Flour Tomi Nicki Minaj dalokra rappel az új lemezen

2019. április 19. 14:03 - langolonickiminaj

"Hé! Na, mi van buzikáim? Minden oké? Rázzad a picsád geci, geci, geci! Ez egy gecigránát, hé’, ne cibáld má’!" - nyilatkozta a Welhello frontembere, Fluor Tomi, mikor az új lemez felől érdeklődtünk. Az a hír járja, hogy elfogytak azok a Daft Punk dalok, amiknek az alapjaira rá lehetne "rappelni", így Fluorék kénytelenek máshonnan beszerezni a zenei alapanyagot. Mivel a lángoló korábban sokat cikkezett Nicki Minakról, így jött az ötlet, hogy Nicki dallamaira fog ráreppelni. Már csak azt kell kivárni, hogy Nicki megvegye a dalokat az instrumental store-on, és már le is lehet lopni fel is lehet dolgozni. 

"Vágod gecc, itthon mindent lehet, senki nem vágja mert csicska trógerek. A zenei alap csak egy dolog a rap ad neki lelket szarfaszúak fogod? Nem mondhassad hogy loptam geciarcú ez a zén dalom Daft Punk is bekaphatja az összes faszomat, sőt ők lopták a rap dalomat"

Hozzátette továbbá, azt is, hogy "Amúgy nincs bajom, csak sok a korlátolt gyökér, sok kismajom, mennyi habiszti telepi lett. Büdös fos, olyan tanya a feeling, mintha a Rednex lenne fent a színpadon"

A lenti videóban megtekinthető a sikeres Daft Punk Welhello dal, ami stílusosan tükrözi Fluor egyedülálló dalszerzői munkásságát 

És egy sikeres feldolgozás is a népszerű dalról

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr4614775010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása