Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Nehéz volt idén az érettségi, jövőre Ossianból kell majd vizsgázni

2019. május 30. 13:52 - langolonickiminaj

Többen panaszkodtak korábban, hogy nagyon nehéz volt az érettségi írásbeli feladatsorok második része, ezért jövőre komolyabb módosítások várhatóak, köszönhetően a szenvedő diákoknak akik hallatták hangjukat, és a mögéjük álló Hammerworld magazinnak és a Lángoló gitároknak.

Az újításoknak köszönhetően olyasmi feladatok kerülnek bevezetésre, amik kapcsolatban vannak az Ossian vagy Nicki Minaj diszkográfiájával illetve biográfiájával. Ezen fajta feladatok segítenek majd azoknak a diákoknak, akiknek gondot okoz a középszintű érettségi írásbeli része. Az Oktatásügyi Minisztérium a jövőben tervezi egy olyan digitális érettségi rendszer bevezetését, amit Facebook App vagy egy Insta filter segítségével is könnyen meg lehet oldani. A konzultációk már megkezdődtek több kisegítő iskolában dolgozó oktatóval, az Ossiannal illetve Nicki Minajjal.

"Nem is értem, hogy gondolták... Tök nehéz volt. Vágod, az első feladatsor még csak csak megoldható volt na de a második? Hallod! Kajak nehéz volt, ki a zsákom tud már ilyeneket megoldani, nemmonták, hogy ez nehéz lesz... Full csicska az arc aki ezt összerakta.. Na mindegy, megyek is haza és hallgatok egy kis Ossiant meg Nicki Minajt." - nyilatkozta bosszankodva egy végzős diák a matematika érettségi után.

Jövő évben szerencsére már könnyen érthető, és mindenki számára feldolgozható kérdések szerepelnek majd az érettségi feladatosorokban, a matematika érettségin hasonló feladatok várhatók:

Kérjük elemezze a feladat kérdéseit és oldja meg megoldóképlet segítségével. Függvénytáblázat használható.
- Ha elhagynak százan, és jönnek ezrek, akkor hányan lesznek a rock katonái? 
- Ha az acélszív újra dobog, és innentől kezdve soha meg nem áll, mennyit dobban még?
- Endre egy meghívó nélküli ajtó előtt vár. Hány óráig kell még lézengenie és ténferegnie, mire megérkezik egy jó társaság?

Sőt, valószínűleg a magyar érettségiben már meghívót kell írnia a diákoknak a tervek szerint.
Több tüntető diákkal is találkoztunk az iskolák előtt elhaladva, akik szinte egységesen a TAN CSAPDA szavakat kántálták, ám később kiderült, hogy ők inkább Tankcsapdát kántálnak, miszerint ők inkább azt szeretnék a későbbi érettségi feladatokban.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://langolonickiminaj.blog.hu/api/trackback/id/tr7014869754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása