Lángoló Nicki Minajok

Lángoló friss hírek Nicki Minajról és a többi fontos művészről

Paksi Endre szólólemezzel jelentkezik

2022. szeptember 06. 14:24 - langolonickiminaj

Szeptember végén az Ossian frontembere Paksi Endre egy vadonatúj szóló lemezzel fogja elkápráztatni a kiéhezett rajongókat. Sokan epekedve, már már feltüzelve várják az új dalokat, bár szeptember végéig még valahogy le kell lohasztani ezt a feszültséget. Szerencsére ízelítőnek elkészült egy korábbi dal remake-je, mely megpróbálja kielégíteni mindenki vágyát addig, amíg az elkészült masszív végterméket nem tarthatjuk a saját kezünkben. Az új dal egyébként egy audiovizuális orgazmikus élménnyel ellátott lyrics videó is egyben.

"Lenkedetlen mélyén retnek gyúlölet. Nem kemjehteté... Olyannak és úgy fogadj el ahogy ééén igen." - nyilatkozta kérdésünkre Endre az új lemezzel kapcsolatban.

A dal itt meghallgatható:

komment

Nicki Minaj heréi is megduzzadtak a covid elleni oltástól

2021. október 06. 23:19 - langolonickiminaj

Nagy port kavart az interneten legutóbb, mikor Nicki Minaj arról számolt be, hogy az unokatestvére volt szobatársának a sógornőjének nagybátyjának keresztapja herenagyobbodást kapott a felvett oltástól. És bár Nicki is óvakodott a vakcinától, sőt mi több, nyíltan ellene vallott, a turnékra való tekintettel mégis felvette az oltást. Vélhetően itt történt meg a baj, ugyanis:

Nicki Minaj heréi is megduzzadtak, majd később krumplifej asszonysággá változott!

Többen támadó, míg mások tamogató kommentekkel árasztották el az előadóművész közösségi oldalait.

"WI WUZ KANGZ N SHIET!" - reagált a kommentekre Nicki. Majd ezután még jól odaszólt Boris Johnson brit miniszterelnöknek:

"I DINDU NUFFIN U PIS OV SHEEET WAGA BAGA DIB DAB DUB"

Bár a Johnsonnak szánt bejegyzését egyelőre nem sikerült értelmezni, brit tudósok Nicki Minaj heréit tanulmányozva próbálnak megoldást találni a brexit okozta válságra, egyelőre eredménytelenül.

 

komment

Végre megérgezett a Holy Holy Orbán Rap Metál dal

2021. április 23. 14:44 - langolonickiminaj

Íme a csodálatos zene. A 444-nek köszönhetően a szektás néni szövege is elérhető:

És most kiáltunk uram sákreválá nojti, kriválá nojti, kriválá nojti, kriválá nojti, kriválá nojti /
a kormányunkért és így áldjuk meg Orbán Viktort /
Hálát adok azért uram hogy van neki már veled kapcsolata /
Hálát adok azért uram sakrebala nojti bikrima kabara bajtoszi pont történeteset őt, őt adtad miniszterelnöknek /
erre a nehéz időre, erre a nehéz időszakra és uram /
sok nyíl éri őt és sok kritika /
de most felkiáltunk egy akaraton uram /
holy holy holy holy holy /
köszönjük uram hogy van neki kapcsolata teveled /
köszönöm uram hogy a te általad uralkodnak a királyok /
és hálát adok azért a bölcsességért uram amit adsz neki ebben a nehéz időben /
ale nojti krivale krivale és a kenetengyő /
holy holy holy /
jöjjön uram és törje meg az igát az egész lényén uram /
sákre vale nóti dikbrekkiri /
és köszönjük azért azt a szabadságot, amibe amibe itt lehetünk uram /
és köszönöm azt ale nojtikriba /
hogy akik akik ott vannak a kórházba és ott vannak uram azokon a helyeken ahol ott a pusztít a halál /
köszönöm uram hogy te lementél a seholba, lementél és a betegség szellemét a halál szellemét /
ALEKRIBA AF HOLY HOLY HOLY HOLY HOLY HOLY HOLY HOLY HOLY HOLY HOLY / MEGTÖRTED URAM SAKREBA LEFEGYVEREZTED A BETEGSÉG A BŰN ÉS A BETEGSÉG KÉRDÉSE MEGOLDÓDOTT /
ALE NOJTIKRI VALE NOJTIKRIBA ALEKRIBA ÉS AZT AKI AKI EZT A NEVET SEGÍTSÉGÜL HÍVJA A JÉZUS NEVÉT /
ALEKRIBA KAVARAVAJTUSZI ÉS A KORMÁNY IS URAM MIT TUD TENNI  ALEKRIBAJTUTUTU KI KIT TUD SEGITSÉGÜL HÍVNI? /
Téged tud segítségül hívni Orbán Viktor is uram /
és az egész parlament és az egész polgármesteri hivatal is mert itt senki nem tud semmit tenni csak te, a te neved Uram!

komment

Leander: a Feladtam egy levelet dal után jön az egész album

2020. október 08. 16:42 - langolonickiminaj

Nemrég jelent meg Leander legújabb száma, a "Feladtam egy levelet", mely részben a levél feladásáról, de leginkább a fájdalomról, a szerelemről és a halálról szól.

"Vigye el magukat az ördög, és éljenek mély fájdalommal a szívükben, amiért ilyen alattomosak" - hőbörögte Leander miközben a postán ácsorogva két nyugdíjas elétolakodott amíg ő interjút adott volna nekünk.

Az új album már készül, a számok listája itt érhető el:

1. Feladtam egy levelet
2. Befizettem a csekkeket
3. Kormányablaknál jártam
4. Elmentem a bankba
5. Bevásárolni voltam
6. Elkészítettem az adóbevallásomat
7. Lenyírtam a füvet
8. Ellapátoltam a havat a ház elől
9. Elvittem a kutyát ivartalanításra
10. Elmosogattam
11. hidden track: Levittem a szemetet

A nagyszerű hír hallatára Ákos kiadott egy régi exkluzív koncertfelvételt VHS-en és DVD-n melynek következtében az Ossian írt egy új albumot.

komment

Meglepő fordulat: Majka nyerte meg Lovasi raktárkoncert gázsiját

2020. szeptember 18. 10:15 - langolonickiminaj

Nemrég maga Lovasi András jelentette be, hogy a raktárkoncertek miatt kapott állami támogatást (vagy ahogy ő hívja: gázsit) egy saját pályázaton keresztül osztja szét majd rászoruló zenészeknek. Nem is kellett sokáig keresni a tökéletes jelöltet, a legalkalmasabb előadó erre a szerepre a celebvilág koronázatlan királya: Majka.

"Ja hát igen, nekem annyira nincs szükségem erre a pénzre elvagyok. Igen, tudom, pályáztam, és meg is kaptam a rászorulóknak szánt pénzt de csak a jó szándék vezérelt. Végül sok tépelődés és álmatlan éjszaka után Majkát választottam, mert úgy érzem, ő az aki mindenkinél jobban megérdemli ezt. És bár tudom, hogy van közöttünk némi vita, de ez egyfajta játék, mint a Tom & Jerry rajzfilmben" - nyilatkozta András, miközben épp egy búcsúkoncertet adott elő nekem.

Majka nagy örömmel fogadta a hírt, és már el is kezdett dolgozni a "Baszódj meg Lovasi András te csicska" című dalán, melynek a szövege már megvan csak a szükséges ingyenes zenei alapot kell letölteni az internetről. A raktárkoncert promóciója egy random kiválasztott kereskedelmi televíziós csatorna véletlen szerűen előállított új műsorában lesz promózva, amit Majka vezet majd, vélhetően "csöcsök és seggek" témával fűszerezve. 

Nicki Minaj sajnos nem kapott raktárkoncertre pénzt.

komment

Pride, melegbárok és koncertek helyett stadion lesz idén

2020. július 16. 14:18 - langolonickiminaj

Gulyás Gergely a kormányinfón bejelentette, hogy augusztus 15-ig maradnak a korlátozások az 500 főnél nagyobb rendezvényekre. Gulyás azt mondta, van egy nagy különbség a focimeccs és a zenés rendezvények között: az alkoholfogyasztás, ami miatt kevéssé tartják meg a távolságot az emberek a zenés rendezvényeken. A melegbárok zárva tartanak, a pride és a fesztiválok idén elmaradnak.

"A meleg társadalomnak joga van azt tenni, amit normál esetben tennének, ezzel a törekvésünkkel is szeretnénk őket segíteni, hogy ne érezzék kirekesztve magukat. A koncert más. Oda inni járnak, és többnyire nem melegek." - nyilatkozta a miniszter, mikor arról faggattuk, hogy ha a focimérkőzéseken nem isznak, akkor a lelátón a több ezer félmeztelen hullarészeg egymást ölelgető focidrukker nem jelent-e veszélyt a vírus terjedését tekintve.

"A futballszurkolók többsége látens homoszexuális, akik nem járnak fesztiválokra és koncertekre, tehát így ők nagy eséllyel nem kapják el a vírust és nem is terjeszthetik" - tette hozzá meggyőzően, miközben egy 1998-ban Corn Flakes vonalkódokkal nyert focilabdát nyalogatott.

A kedélyek nyugtatása értelmében megígérte, hogy ha nagyobb koncertek nem is lesznek, a focirajongókat a meccsek előtt, után és közben az Ismerős Arcok zenekar fogja szórakoztatni, aki pedig ülve marad azt Nagy Feró vagy Ákos fogja szemenköpni a nyilvánosság előtt.

Eközben Lovasi András két hőbörgés között átalakította a stúdióját cefréző üzemmé, továbbá beígért még 16 búcsúturnét. Majka örömteli anyázással fogadta a hírt, és személyesen hagyott Lovasi ajtaja előtt egy szarral teli lángoló papírzacskót.

Nicki Minaj is indul az elnökválasztáson.

komment

Villanytesók: Közös albumot készít Kozsó és Lagzi Lajcsi

2020. június 19. 14:52 - langolonickiminaj

"Polgármester, értse meg,
Nekem a cigányoknak, Rappelnem kell
Ha nem rappelek, Belebolondulok,
És azt mondom nektek: Szeretlek titeket!"

- reppelte Kozsó, miközben áramlopás miatt leszerelték a villanyóráit.

A pályaelhagyó/pályakiszélesítő villanyszerelő előadóművész azzal védekezett, hogy ő nem követett el bűncselekményt, csak próbált elég áramot szerezni ahhoz, hogy egy Nicki Minaj koncertet meg lehessen valósítani. 

"Nézzétek, itt is voltam mosogatni" - hencegett az amerikai turnéja alatt készült fotóival, miközben egy fázisceruzával próbálta blankolni a falból kiálló vezetékeket.

Bár többen igyekeznek besározni a nagynevű és nagymúltú művészt, aki igyekszik mindenben a pozitívat keresni, így ennek hatására az immáron Mexikóba emigrált Lagzi Lajcsival összeállva megalapították a Villanytesók nevű formációt. A debütálás a mexikói Los Daridos műsorban kerül adásba hamarosan, ahol állításuk szerint élő adásban fognak lopott felsővezetékkel villanyórát visszapörgetni, miközben trombitázva reppelnek.

FRISSÍTÉS: Az ózdi ifjabb Kalányos Nintendó családját annyira meghatotta a történet, hogy a legfiatalabb születendő gyermek a Kozsó nevet kapja.

komment

Tankcsapda autós koncertre is válthatók az elmaradt System Of A Down koncertjegyek

2020. június 09. 14:12 - langolonickiminaj

Törölte az idén nyárra tervezett Európa-turnéját, így a Budapestre tervezett, pár óra alatt teltházassá érett koncertet is a System Of A Down. A Live Nation közleményben értesített mindenkit, hogy bár új időpontot nem sikerült egyeztetni a zenekarral, a megváltott jegyek nem vesznek kárba, utalványként fel lehet majd haszálni a következő opciók közül valamelyikre:

- 10 Ossian koncert: akár egymás után azonnal
- 1/2 Ákos koncert: sajnos a nagy nevű zenekar sem érhet fel Ákos tehetségéhez, így nem ér annyit, emiatt az utalvánnyal Ákos koncertre érkezőket a rendezvény felénél eltávolítják
- 1 Tankcsapda autós koncert: bár plusz összeget kellene fizetni, a Tankcsapda és a Mol jófejségének köszönhetően további díjfizetés nélkül válthatjuk be az utalványt erre az eseményre
- Majka feat. Mága Zoltán koncert: talán ez éri meg sokaknak a legjobban, hiszen itt kapásból két nagyon fontos és rendkívül tehetséges előadót tekinthet meg a közönség, akiket egy átlag magyar ritkábban láthat élőben, mint egy SOA koncertet.

A Live Nation elkötelezett, hogy ezekben a nehéz időkben támogassa a hazai előadók rendezvényeit és persze a lelkes közönséget se hagyja cserben. A fel nem használt utalványokból megmaradt összeget Ákosnak továbbítják, hogy a beérkezett összeggel illetve némi TAO támogatással hajlandó legyen megcsinálni néhány aréna koncertet, máskülönben önkormányzati rendezvényeken kellene fellépnie, ilyen csorba jelenleg viszont nem eshet a karrierjén, az senkinek nem tenne jót.

Nicki Minaj egyelőre nem nyilatkozott.

komment

7 tényező ami arra utal, hogy Soros akarja lejáratni a Tankcsapdát

2020. június 03. 13:05 - langolonickiminaj

Sokan szóvá tették, hogy a zenekar ismét kiszolgálta a regnáló kormányt és ezzel saját dalszövegeikben megfogalmazott eszmékkel is szembe mennek ezáltal is elvesztve hitelességüket. Kedden a Tancsapda tagjai a saját csatornájukon 40 percen át beszéltek arról a rájuk szabott kormányrendeletről, ami lehetővé tette, hogy megtartsák a hétvégi autós koncertjeiket. Természetesen Fejes Tamás tudja, ki áll a lejáratás hátterében, és íme 7 tényező, ami azt bizonyítja, hogy Soros.

1. Az autós koncert egy teszt üzem volt, a következő teszt egy aréna koncert lesz, amit egy Budapest Park koncert teszt követ, persze ha véletlen arra is lesz rendelet. Ki nem jár ezekre a helyekre? Természetesen Soros György. Innen látszik, hogy csak irigy.

2. Soros György főleg Nicki Minajt hallgat, és azt szeretné elérni, ha a debreceni lokálpatrióták helyett egy külföldi énekes venné át a színpadot szinte minden esetben. Pontosan ugyanúgy, ahogy a migránsokat is behozza. Nicki Minaj is barna bőrű. Véletlen volna? Aligha.

3. Soros György nem MOL kutakon tankol, hanem OMW gázolajat tankol a hajókba, amikkel a migráncsokat hozza. Egyértelmű a lejáratás.

4. A Tankcsapda elfogadta volna Gyurcsánytól is a kormányrendeletet, de Gyurcsány sosem adott nekik ilyen lehetőséget, mert Sorosista.

5. A zenekar nem fideszes, mindenki tudja, hogy bármilyen hatalomnak, vezetésnek hajbókolnak és hakniznak pénzért, politikától függetlenül. Ennek az ellenkezőjét kommunikálja ki Soros.

6. Soros nem adott próbatermet a Tankcsapdának sosem. Valahogy összejött a kormányrendelet, a próbaterem, a MOL megállapodás és Kósa Lajos is csak véletlen sétált arra amerre a zenekar. És valahogy Soros most pont le akarja járatni a zenekart. Nem véletlenül.

7. Aki szerint ez nem így van, azt majd Fejes Tomi jól szájbavágja a többiek meg egész nyugodtan kinyalhatják Sidi seggét.

komment

Így nyerhetsz jegyet a Tankcsapda autós koncertjeire

2020. május 28. 14:41 - langolonickiminaj

A nemrégiben nagy sikerrel zajló nyereményjátéknak köszönhetően ismét lehetőség van Tankcsapda koncertjegyeket nyerni. Nincs más teendő, mint vásárolni kerozint legalább 70 liter mennyiségben, majd az erről készült blokkot az arcunkkal, személyi igazolványunkkal, és a Magyar Hírlap aktuális címlapjával együtt lefotózni, ezt feltölteni a Facebookra és az Instagramra "Osztva, lájkolva #tankcsapda" felirattal, betaggelni legalább 70 ismerősünket, a bejegyzés linkjét egy egy webhelyen keresztül megosztani, melyet a legújabb Tankcsapda CD hátuljában levő rejtvény megfejtése után kapunk meg. A feltöltés után egy újabb rejtvényt kell megoldanunk, melynek sikeres teljesítése után megkapjuk a koordinátákat, melyek majd abba a mélygarázsba juttatnak el, ahol a titkos koncertet az autónkban ülve wifin (melynek kódját a rejtvény megfejtése után tudjuk meg) keresztül a telefonunkon, tabletünkön vagy akár laptopunkon tekinthetünk meg. Persze a játék nem jelenti az automatikus bejutást, a sorsoláson derül ki, ki lesz az a 70 szerencsés nyertes, aki ilyen könnyedén hozzájuthat a jegyekhez, mivel ezeket a jegyeket nem lehet megvásárolni.

A misztikus 70-es szám egyébként Lukács Laci (50) és felesége (30) életkorának a kivonatát majd Laci életkora + kettejük életkorának különbségének összegét szimbolizálja.

UPDATE: Időközben elkészült az új Tankcsapda dal, mely elsősorban gyerekeknek szól, de remélhetőleg felnőttek is előrszeretettel hallgatják majd

komment
süti beállítások módosítása